3 dagar kvar!!!!

hjälp!!!! två skoldagar eftersom jag är ledig på fredag :D men idag är de skola. bip test -.- kommer dö :( hahah ne men jag ska fixa de ;)

Matbilder nr3Längst till vänster korv gjord av tarmar stoppad med kött, längst ner till vänster hjärta och lever och sen är de en halv klöv ;)

Matbilder nr2längst till vänster är det potatis,i mitten längst upp bladmage och de andra är hjärna.

Läskig mat.

Igår va vi och åt mat, de va Margret som gått nån matlagningskurs. De skulle lära sig att ta reda på hela renen, alltså laga mat av hela.

Vi åt bl.a blodpannkaka,hjärna,hjärta,lever,magsäckar,innerlår,råa köttbitar med olika smak,klöv och tarmar. tror jag fick med allt. Detta smakade vi på och godast va hjärta och de råa köttbitarna.


Ska försöka lägga ut bilder på maten. men de blir ett inlägg för varje bild. Kan inte lägga till fler bilder i ett från mobilen.råaköttbitar längst upp till vänster,till höger är de rensylta tror jag och ner till vänster är de hjärta och levergryta.


5 dagarSolberg idag..


sne bild som vanligt -.- ja lova. jag lägger in raka bilder.

Min dag med en sne bildskriver mer imorron.. då bli de Solberg dessutom!

7 dagar :D

Vet egentligen inte varför jag skriver hur många dagar de är kvar... men iaf.
Åkte till stan igår.. inget planerat men ja, behövde täckbyxor till på måndag då vi ska till Solberg ;D Va en sväng på vintetyran idag men kom dit så sent så de va inge kul :p

9 dagar

nyss kommit hem från ett träningspass, kondition, ben,mage och armar :) Nu blire banan och mjölk och sen sängen.. är helt slut -.-

Trasmatta

Va tvungen å väva på syslöjden så jag gjorde en matta som man även kan ha som padd :D Man lägger den bara mellan vanliga padden och sadeln så blir de förhoppningsvis snyggt ;) Om ja kommer ihåg de så ska jag ta med den å fota till helgen :) ni kan få se halva iaf :p10 dagar

Nu börja nervositeten komma.. :/ lever livet lika vanligt ä tråkigt.. ska försöka rida på fredag :D bilder kommer ;)

11 dagar

Tyvärr blev ja frisk.. eller ja.. nästan iaf ;) skolan va helt okej i måndags och idag också ;) vet inte vad ja ska skriva.. xD

Två veckor.

Blev sjuk idag... kände mej bara förkyld först men nu kom febern också :( Inte mycket å göra åt, bara bita ihop å försöka bli frisk till på måndag :)

Hemma mys

Myser i min ziperall och äter kladdkaka :DSanningen.

Jag gillar inte alla hjärtansdag. Min förra alla hjärtans dag va jätte bra men förra året gjorde jag ett stort misstag, i höstas. Så de kändes meningslöst att vara glad igår.. därför tog jag ut all min frustration igår när jag träna..

15 dagar..

har sån träningsvärk så ja kommer knappt ur sängen.. tur man är ledig idag iaf :D

Glad torsdag!

Alla hjärtans dag idag -.- enda bra att de e på en torsdag och man får träna! tränade så ja knappt kan stå.. känns skönt :D

17 dagar kvar ;)

Hahah känn att mina rubriker är lite enformiga ;) de är bara 16 dagar kvar sedan blir de nog roligare :D
Iaf.. idag ha de vare en helt vanlig och tråkig dag i skolan.. Hade ingen gympa så de va hål då. Passade på att göra gymnasievalet (y) haha blev inget roligt :p

Alla hjärtans dag imorgon.. de suger. Forever alone like usually.. Finns ju en önskan om hur de ska bli imorgon men de kommer aldrig hända. Inte imorgon iaf :'"
18 dagar kvar!!!!!

God morgon alla semlesugna läsare ;) hahah god morgon ni andra också;)

Känner mej piggare idag jämfört med igår då jag hade träningsvärk i hela kroppen -.-

Idag ska jag göra semlor å sälja på skolan.. kommer ju bli så lagomt roligt men vem vill inte ha en semla?

Jag har skrivit ett långt inlägg om söndagensridning på andra bloggen som ni gärna får läsa! www.hotwesternblood.blogg.se
21..

Snöskottning
Lagande av mat
Hämta ved å köra hem den
och Melodifestivalen.. de e vad jag hunnit med idag. Eller ja, har gjort massa annat a men de är de större projekten ;) sträckte mig när jag skotta så ved intagningen blev en pina..

men till kvällens stora händelse gick rätt bidrag vidare ? Sean ha jag inget emot men ja... de kunde varit bättre.
Hjärtan.

Äntligen är dan slut.. Visserligen slutade jag kvart i elva men aja ;) Nationella gick bra, skrev om kille/tjej. Failade dock med styckesindelning.

Måste bara berätta en sak som e lite störd..
jag har hela veckan tänkt väga mej ?! men inte riktigt vågat. Tänkte jag skulle se om de hänt något efter att jag börjat träna regelbundet :) Idag tog jag modet till mej och vägde mej... de va de dummaste jag gjort idag.. visserligen väger muskler mer än fett och man går oftast upp väldigt mycke när man börjar träna eftersom kroppen inte riktigt hänger med att bränna fett.. Men de känns så överdrivet mycket.. tror jag måste tänka mer på vad jag äter och träna bättre.. xD de va väl allt för mej ikväll ;) Good night everybody ;);)
Ps. De är super goda! Lätt värt pengarna Ds.


22 dagar kvar!

Nationella... önska mej lycka till -.-

24 dagar kvar !!!

Åå! Längtar tills jag kan säga till er vad jag räknar ner till, men de är hemligt ! ;) Idag hade vi andra delande av svenska nationella -.- Gick som de gick, gick inte super dåligt iaf :) Sista är på fredag så nu tagga vi de..
Imorgon äre träning igen som gäller! Hoppas de gå bättre denna gång ;)

hatar min telefon.

nu tror alla att ja inte kan stava men de är min telefon. som byter ord ?! och lägger till punkter å så -.-

26 dagar kvar

Idag har de inte hänt ett skit... eller ja, jag tanka bär jag åkte skidor men de ska vi inte prata on ;) Imorrn ska ja till stan å buy sone stuffs and vara med pappa :) Nej, min engelska är i.nte sådär dålig. Jag gillar bara att prata svengelska :D God natt !

Beslut...

Kom fram till att den hära bloggen kommer framöver mest handla om mitt liv lite mer privat och så medans den andra bloggen www.hotwesternblood.blogg.se blir där jag skriver om hästar :)

Simma lugnt vare ja..

Kvällens sluträkning va perfekt. Blandat med teknik och kondis så man orkar hela passet :) idag har jag inte gjort mycke alls.. åkte nån km skidor på förmiddagen i de otroligt fina vädret och sen har jag fixa den nya bloggen som jag delar med Jennifer kolla gärna: www.hotwesternblood.blogg.se kommer skriva ett långt inlägg om Kitty där imorgon som ni kan läsa ;)

Surprise!!!

Har börjat blogga på www.hotwesternblood.blogg.se så ni får gärna kolla där, kommer fortsätta med den här bloggen också :)

27 dagar

Bläää.. det är söndag. Imorgon börja skiten igen. Vi har två nationella så jag måste baka så jag har något att äta ;) Haha.. Ska försöka blogga mer sen under dan också :)

28 dagar

Yes ! Idag fort jag äntligen och red ! Saknat lilla godisgrisen.. Hihi :) Men vi jobbade på att gå riktigt börd i båda varven,stanna rakt och riktigt i trav och skritt och sen trava över bommar, gick super bra :D

29 dagar...

Okej jag ska va ärlig.. ja börja bli nervös :$

Min dag:
Hk i 100 min sittandes på en hård stol.. (teori)
Svenska, nån låtanalys
sen vare lunch.
Gympa med simning !!!
Vi skulle dyka ner på botten där de är djupast (3-5m) och livrädda en docka ;) Slutade efter gympan och satt bara å umgicks med några kompisar tills vi slutade :) Sen när ja kom hem ha ja inte gjort nått :S hihi :D lång inlägg..

RSS 2.0