Dagen med stort D

Hejsan hoppsan !! idag drar vi till Stockholm !!! ska bli jätte kul :) träffa kompisar och bara ha allmänt kul :) ja vet inte om ja kommer kunna blogga men ja ska ta bilder som ni kan få se sen ;) hoppas ni får ett bra höstlov !

Lidande..

Hejsan hoppsan allihop :D märker att bloggen fått lida nu då skolan börjat igen. Men de är fullt upp och då ha ja inte hunnit. Jag kommer nog inte blogga på höstlovet heller. Ska bort :D så nu ska ja packa ;)

Igår.

Jag hade ju tänkt lägga ut en bild på Kitty igår men ja hann inte och sen va den på pappas telefon. Men nu har ja den på min så nu får ni se den :) Tyvärr är den sne... de gick inte att lägga till den rakt.


Bilen

La ju ut en bil på en bil ;) Den är min :D eller ja... jag kommer övningsköra med den och när ja fyller 18 får ja göra va ja vill med den :) här kommer en bättre bild :)


god natt ;)

jag for ju och red vi halv två :) red ut med Kitty skruttan och de gick över mina förväntningar ! sedan jobbade vi på ridbanan. krävde inte så mycket först men sen när ja ville att hon skulle sänka sig och höja ryggen börja hon protesterar xD förut gav hon sig inte men nu gav hon sig efter att ja sagt åt hon två gånger :D det märks att hon tappat muskler men dom ska vi bygga upp nu när vi har en ridbana :D. Tyvärr har ja inga bilder för dom hamna på pappas telefon :/ ska försöka skicka dom till min :)

Söndag :-)

Hejsan hoppsan ;-)
idag ska ja bara ta de lugnt.. halv två ska jag åka och rida :) tror att ja kommer rida ut på siggi och sen pyssla om och köra lite markarbete på kitty :) Det roliga är att hon vill att man ryktas hon i minst en timme och sen ska hon få massa godis för allt ! tror att ja ha skämt bort hon :$ ska försöka ta lite bilder iaf :) bild sen i somras ;)


God

Natt ,!!

Bilen...eller "pärlan" som en kille skulle ha sagt.
Lördag förmiddag ;)

Imorse efter frukosten gick jag och Amanda ut och busade med lammen och sen fixade vi i fårens lada :) Nu ska vi äta och sen ser vi vad som händer efter lunch :)

Tjejer kan...

Ridningen gick trögt idag... jag hade massa träningsvärk och pirrigt hade damp så de gick son de gick ;)


Fredag !

Nu e de helg ! :D Jag blev lite sponsrad av strängbetong innan ja for hem :D lite bra saker till bilen ;)

Choko Milk

Fika efter lunch :)

Sista dagen idag. Sådana här veckor borde de va en gång i månaden :( man får sådana snygga och bra muskler :D. Ikväll äre ridning :D taggar nått roligt ;)

Ny ring ;)

Ny ring från Made by Rebecka :)


slipning
Slipning

slipar med pappa, geten och Hasse ;)
mina armar
Dagen ;)

Hejsan hoppsan :D idag ha ja gjutit 2 väggar ;) rätt coolt ändå... men iaf... har massa frimärken på undersidan av armarna och sjukt med träningsvärk... sånt här skulle man fått gjort istället för å gå i skolan... lätt värt de ;)

Snöö !

Imorrn när ja klev upp snöade det :D kul att den äntligen kommer :D nu sitter ja på max och vänta på mat ;) ha vare i stan och köpt skridskor :D och fixa inlägg :)

Dag 1

Första Dan avklarad ;) fick vara på armeringen och najja ihop armeringsjärn ;)

Så här såg ja ut ;)

Jag tycker inte om hjälmen men annars är jobbar kläderna okej :)

Prao

Ne nu måste lilla *host* jag sova ;) ska upp 6 imorrn och fara och praoa med pappa ;) får se om ja ha Internet där ;) då kanske ja kan blogga lite ;) god natt allihop :D


Header

Ska snart försöka fixa om alla bilder på headern :) Bilderna hörde bara till mallen och jag kan inte byta...ska få dit en bild på Kitty och Siggi och sen måste ja ändra lite information och mina intressen :)

Bilden som skulle va i förra inlägget :$
Bild från igår :)


tidig sovmorgon xD

jag som planerat en sovmorgon i morse eftersom jag klev upp tidigt igår för å jaga. blev ingen sovmorgon här inte... vakna 8 och 9 ringde Margret och undra om ja kunde leda småttingarna på ridis. Häst älskare som man är så tacka man självklart ja :D kom hem kl ett och nu ha ja fika ;) får väl se va ja hitta på resten av Dan ;)

Akta er...

Snygga killar finns där ni minst anar det!!

Då startar vi igen :D

Bestämde mej för att försöka börja blogga här igen då bloggplatsen appen är cp... får se om blogg.se är bättre då de gäller uppladdning av bilder ;) ( ska försöka fixa om headern)


RSS 2.0